Home » Main » FSB Goes Jeung Grup Hiburan Olimpiade

FSB Goes Jeung Grup Hiburan Olimpiade

Sumber Gambar: Shutterstock.com

FSBpanyadia B2B global sareng panyadia solusi iGaming sareng tohan olahraga, parantos gawé bareng sareng operator tohan sareng operator kaulinan Éropa. Grup Hiburan Olimpiadesareng merek”OliBet” partnership ieu bakal ningali FSB nyadiakeun kiwari dimungkinkeun kalawan sauntuyan solusi kaulinan kasino.

Ngawengku Land Based jeung Kaulinan Online

partnership ieu bakal difokuskeun platform FSB iGaming tur mantuan OlyBet rék dilegakeun jangkauan na di sababaraha pasar Éropa. FSB bakal nyebarkeun jasa manajemén akun pamuter sorangan sareng pilihan langkung ti 10.000 kaulinan pikeun mastikeun yén pamaén OlyBet ngagaduhan aksés kana sababaraha judul anu pangsaéna.

FSB bakal ngajalankeun hiji solusi omnichannel nu bakal ngidinan pamakéna a ngarasakeun seamless online tur hirup kasino pangalaman. Pausahaan bakal ngahijikeun solusi over-the-counter dina rupa-rupa tempat dumasar tanah Olympic Entertainment Group sareng mastikeun yén pamaén tiasa nganggo sks online na di fasilitas éta.

FSB CRO Ian Freeman ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén éta nandaan usaha perusahaan pikeun mastikeun yén éta muncul salaku pasangan anu dipercaya sareng aman pikeun Grup Hiburan Olimpiade. Anjeunna nambahan:

OEG boga warisan hébat ogé salaku operator kacida terampil, pilihan urang téh bukti salajengna kakuatan tumpukan téhnologi omnichannel Tier 1 urang jeung tim hebat kami geus diwangun di FSB.

FSB CRO Ian Freeman

CEO sarta pupuhu Olympic Hiburan Grup Corey Plummer Ditambahkeun yén perusahaan pisan gumbira tiasa damel sareng FSB sareng kolaborasi ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun ngalegaan pasar CEE. Ngaliwatan kolaborasi ieu, OEG bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngaluncurkeun produk sareng solusi anu dipikaresep ku para nasabah sareng pamaénna.

FSB geus bisa ngalegaan jangkauan na global, achieving partnerships penting di Amérika Kalér jeung Kidul. Pausahaan ieu unanimously dianjurkeun pikeun lisénsi supplier ku Nevada kaulinan Board Control minggu panungtungan.

Saacanna ieu, FSB ngaluncurkeun markas anyar di Kolombia nalika perusahaan narékahan pikeun ngadegkeun ayana régional anu bakal ngamungkinkeun éta pikeun ngalegaan solusi téknologina ka pasar anu muncul di Amérika Latin sareng parantos ngembang di Amérika Kalér.

#FSB #Jeung #Grup #Hiburan #Olimpiade