Home » Main » Ezugi ngajalankeun Royal poker , Kaulinan Live Streamed Ti Studio Company

Ezugi ngajalankeun Royal poker , Kaulinan Live Streamed Ti Studio Company

Ezugi, salah sahiji panyadia kaulinan kasino live pangalusna di dunya, geus ngarilis Royal poker . Kaulinan poker live anyarna dialirkeun ti studio perusahaan sareng di-host ku dealer anu dilatih. Éta ogé nawiskeun seueur kasempetan pikeun pamaén sareng ngamungkinkeun aranjeunna nyandak sababaraha kaputusan.

Royal poker Maén Ngalawan House

Numutkeun Ezugi, anu nembe nandatanganan partnership eusi kalawan NuxGame, Royal Poker mikaresep popularitas gede pisan di Éropa Wétan sarta Tengah. Kaulinan dimaénkeun ngalawan dealer jeung aturan poker baku diterapkeun.

Tujuan tina kaulinan téh ngéléhkeun lima kartu leungeun dealer urang ku kombinasi hadé. Dina watesan kasempetan tambahan pikeun pamaén, Royal poker ngamungkinkeun pamaén pikeun tukeur kartu pikeun kasempetan pikeun nampa leungeun kuat atawa meuli kartu tambahan pikeun dealer pikeun mantuan aranjeunna cocog.

Pang Goh, diréktur ngembangkeun bisnis di Ezugi, dibagikeun sababaraha pikiran dina kaulinan anyar, nu bakal dilegakeun studio urang poker kurban. Goh dicatet yén pamaén sok dina lookout pikeun hal anyar jeung éta naon Royal poker brings.

Hatur nuhun kana kanyataan yén pamuter nu ngalawan imah, ngaronjat pikagumbiraeun sakabéh sahingga pamaén bisa “pangalaman spin anyar dina variasi Palasik.” Pamaén bakal nyanghareupan sababaraha pilihan sapanjang buruan sareng éta nambihan lapisan tantangan sareng pajeulitna.

Goh ogé ngobrol ngeunaan sajarah Royal Poker nyebutkeun yén akar na asalna ti Éropa Wétan tapi euweuh ragu yén varian ieu jadi beuki loba populér di bagian séjén dunya.

Ezugi Dedicated ka Ngahontal Pasar Anyar

Kusabab Ezugi janten bagian tina kulawarga Evolution Gaming di 2018, Ezugi parantos fokus kana ngalegaan ka sababaraha pasar. Éropa mangrupikeun salah sahiji udagan utama sareng studio nembé ngagandakeun tujuanana ku gawé bareng OlyBet di daérah EU sareng Baltik.

OlyBet mangrupakeun salah sahiji platform hiburan ngarah di sababaraha nagara Éropa, kaasup Lituania, Latvia jeung Éstonia. Hatur nuhun kana partnership ieu, Ezugi bakal nyadiakeun kaulinan online tur tohan merek kalawan kaulinan hirup na tur mantuan platform nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman kaulinan leuwih unik.

Kapala perwira kinerja di OlyBet, Tomas Graham, babagi kecap-Na ngeunaan partnership nu. Cenah éta penting pikeun operator pikeun terus ngaronjatkeun portopolio kaulinan sarta éta tempat Ezugi bisa mantuan.

Goh nambahan, kalayan gawé bareng ieu, Ezugi bakal ngala sababaraha kauntungan. Henteu ngan bakal nyadiakeun pamaén di Baltik jeung Uni Éropa kalawan pangalaman anyar, tapi ogé bakal nguatkeun posisi maranéhanana di Lituania, Éstonia jeung Latvia.

Dedikasi Ezugi pikeun nyiptakeun portofolio anu langkung beragam ogé ditingalikeun dina April 2022, nalika studio ngaluncurkeun Ultimate Sic Bo. Kaulinan ieu tiasa ningkatkeun sensasi anu dialaman ku pamaén kusabab fitur multiplier dugi ka 1.000x. Bagian anu pangsaéna nyaéta Ultimate Sic Bo gaduh midangkeun anu saderhana pisan.

#Ezugi #ngajalankeun #Royal #poker #Kaulinan #Live #Streamed #Studio #Company