Home » Main » Evoplay ngahijikeun kaulinan sareng Soft2Bet pikeun ningkatkeun jangkauan Éropa

Evoplay ngahijikeun kaulinan sareng Soft2Bet pikeun ningkatkeun jangkauan Éropa

Evoplay jeung Soft2Bet parantos ngahontal kasapukan énggal anu bakal ningali anu terakhir ngahijikeun produk kaulinan proprietary Evoplay kana platform canggih Soft2Bet. partnership Ieu baris geura-giru nyadiakeun Evoplay, pamekar kasino liang , mun loba pasar Certified handapeun Malta kaulinan Otoritas.

Evoplay sareng Soft2Bet Bakal Ngalegaan Jangkauan di Pasar MGA

Evoplay brings kalawan eta 84-unggul pangajén sarta judul ngarah tina sektor, kaasup 14 kaulinan kasino instan jeung 70 liang video dedicated. Portopolio kaulinan ngawengku Temple of Guntur, Wolf nyumput, Overlords liar, The Greatest nyekel Bonus Beuli, sarta loba judul favorit pamaén séjén.

Ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun dua perusahaan anu hoyong dilegakeun jangkauanna di pasar anu katutupan sareng diatur ku MGA. Pausahaan ngaharepkeun pikeun nguatkeun ayana maranéhanana di yurisdiksi aranjeunna anggap kritis kana kasuksésan maranéhna terus.

partnership ieu ogé kudu narjamahkeun kana moméntum komérsial ku 2023, siaran pers informed. Kemitraan ieu difasilitasi ku platform agrégasi ORYX anu ditandatanganan Evoplay salaku pasangan awal taun ieu. Ngomentaran perkembangan ieu, Evoplay CCO Vladimir Malakchi nyarios:

Mitra jeung Soft2Bet mangrupa milestone penting pikeun sagala panyadia kaulinan, sabab nyadiakeun kasempetan pikeun ngahontal horizons skala badag sarta ngalaksanakeun proyék badag kalayan pamingpin industri lianna.

Evoplay CCO Vladimir Malakchi

Malakchi ngomong yén partnership ieu pohara penting pikeun Evoplay sakumaha reaffirms status parusahaan salaku éntitas giat dina sektor iGaming. Ku alatan éta, kuring reueus pisan, sareng éta ngamotivasi kuring sareng tim pikeun ngahontal kasuksésan anu langkung ageung di hareup, ”pungkas eksekutif.

Diréktur Soft2Bet iGaming ngabagéakeun warta dina véna sarua salaku Daniel Mitton nyebutkeun yen parusahaan tetep komitmen pikeun tumuwuh sarta ngawengku unggal sudut dunya iGaming. Ieu kalebet damel sareng perusahaan anu suksés sareng dipercaya sapertos Evoplay.

Kaulinan Hebat sareng Moméntum Kuat Dihareupeun

kaulinan Evoplay, nurutkeun Mitton, mangrupa bagian ngadegkeun tina pangalaman iGaming sarta maénkeun peran utama dina pasaran. Soft2Play resep gawé bareng Evoplay dina kasempetan ieu, saur Mitton.

Baheula taun ieu, Evoplay meunang panghargaan EGR pikeun Kampanye Pemasaran B2B sareng Kampanye Pemasaran Supplier. Pausahaan geus digawé aktip pikeun dilegakeun jangkauan na di dunya iGaming sanggeus nandatanganan partnership kalawan Grup Inovasi kaulinan.

Pausahaan ogé dimekarkeun di Kroasia dina Juni sarta geus ngaronjat jangkauan operasional na ku Signing partnerships luyu. Evoplay nyorong robberies di Italia ogé di tempat séjén di Éropa salaku bagian tina push komérsial na.

#Evoplay #ngahijikeun #kaulinan #sareng #Soft2Bet #pikeun #ningkatkeun #jangkauan #Éropa