Home » Main » Evoplay Nambahkeun Eusi Anyar pikeun Superbet di Romania

Evoplay Nambahkeun Eusi Anyar pikeun Superbet di Romania

Evoplay, pamekar kaulinan iGaming, terus nguatkeun posisi na di pasar iGaming Romania. Pausahaan geus nandatanganan partnership anyar kalawan Superbetngaran populér di séktor iGaming Romania, nu bakal ningali supplier ngaleupaskeun kaulinan na kalawan operator.

Evoplay Dibuka kalawan Superbet di Romania

Evoplay boga 62 liang video immersive tawaran a, nu ayeuna bagian tina portopolio Superbet. Kaulinan ieu kalebet pilihan populér sapertos Midnight Show, Hot Triple Sevens, Penalty Shoot-Out, sareng Elven Princesses.

Penalti Shootout Game mangrupikeun kaulinan win instan bertema maén bal anu mangrupikeun salah sahiji judul anu paling inovatif anu sayogi pikeun Evoplay sareng ayeuna pemirsa Superbet. ORIX urang platform aggregation. Commenting on partnership ieu, Evoplay CCO Vladimir Malakchi ceuk éta anjeunna bungah ngeunaan launching produk parusahaan na kalawan pausahaan ngadegkeun kawas Superbet.

Anjeunna negeskeun deui komitmen Evoplay pikeun ngembangkeun tapak sukuna di daérah sareng Romania khususna dimana perusahaan parantos nampi tanggapan anu positif pikeun produkna. Malachi ditambahkeun:

Ngabogaan dukungan, pangakuan sareng kasatiaan pamaén Superbet penting pisan pikeun Evoplay ngawangun posisi anu kuat di pasar. Romania salaku pasar parantos nunjukkeun kamekaran anu kuat dina sababaraha taun ka pengker sareng kami ngarepkeun pikeun ngadamel tanda di daérah éta.

Evoplay CCO Vladimir Malakchi

Iklan kaulinan Superbet, eusi & manajer kasino live Nicholas Yu éta sarua gumbira jeung warta ngeunaan partnership anyar, nambahan yén parusahaan bakal geus delighted ningali portopolio iGaming Evoplay diulas salaku bagian tina kurban.

“Janji kami ka pamaén nyaéta pikeun nganteurkeun anu pangsaéna anu ditawarkeun iGaming, sareng ku ngajalin kerjasama jangka panjang sareng pamekar sapertos Evoplay, kami neraskeun janji kami.”

Evoplay geus ngumpulkeun tapak suku na di iGaming. Pausahaan junun nandatanganan kerjasama penting anu sanés sareng Relax Gaming minggu kamari.

#Evoplay #Nambahkeun #Eusi #Anyar #pikeun #Superbet #Romania