Home » Main » Endorphina ka Debut sareng Latamwin di Chili

Endorphina ka Debut sareng Latamwin di Chili

Sumber Gambar: Pixabay.com

endorfinpamekar jeung studio iGaming, geus dikonfirmasi yén maranéhna geus partnered kalawan Latamwin sarta bakal neangan rék dilegakeun jangkauan na ku Amérika Kidul dasar pamaén. partnership ieu ayeuna bakal ngidinan parusahaan pikeun nyuntik eusi na kana iGaming Chili pasar tur connect with audiences anyar.

Endorphina Gears Up pikeun Dorong Salajengna di Amérika Latin

Latamwin bakal bisa ngamangpaatkeun Endorphina eusi hébat produk anu dimangfaatkeun sarta favorit pamaén sakuliah wewengkon, hatur nuhun kana operasi well-ngadegkeun operator sorangan. Chili bakal pasar munggaran pikeun Endorphina ngaliwatan dasi-up anyar ieu, tapi duanana pausahaan ngarasa yakin rék dilegakeun salajengna.

Manajer penjualan senior Endorphina Zdenek Llosa dikonfirmasi yén parusahaan bungah mimiti ngawangun hubungan iGaming anyar kalawan Latamwin di Amérika Latin. Llosa ditambahkeun:

Urang neruskeun komitmen urang pikeun nguatkeun posisi urang di Amérika Kidul, sarta kaahlian maranéhna dina pasar digabungkeun jeung kaulinan urang bakal mastikeun win-win pangalaman for everyone.

Manajer penjualan senior Endorphina Zdenek Llosa

Llosa nyatakeun yén perusahaan éta senang pikeun ningkatkeun panongton perusahaan sareng ngajantenkeun produk anu mapan sapertos Glory of Egypt, Book of Vlad sareng Fisher King dipikanyaho ku pamaén di daérah éta. CEO Latamwin Wilfred Adelsdorfer ngabagéakeun éta warta kalayan nada anu sami, sareng nyarios:

Éta kareueus pisan pikeun kami yén Endorphina ngagabung sareng kami salaku panyadia platform sabab éta mangrupikeun perusahaan anu terkenal dina garis bisnisna, anu patuh kana standar industri anu pangsaéna sareng gaduh katalog kaulinan anu pikaresepeun.

CEO Latamwin Wilfred Adelsdorfer

Endorphina narékahan rék dilegakeun di sababaraha pasar sanés di daérah éta, manajer Compliance Dangar Jesenov ceuk nu parusahaan geus patepung sarat pikeun pasar Buenos Aires di Argentina. Ieu sareng pamekaran sanésna bakal datang nalika Endorphina narékahan pikeun ngalegaan langkung jauh di Amérika Latin.

#Endorphina #Debut #sareng #Latamwin #Chili