Home » Main » Endorphina Diantara Eusi Diulas dina Livespins

Endorphina Diantara Eusi Diulas dina Livespins

Endorphina geus jadi studio panganyarna pikeun ngawanohkeun portopolio miboga pilihan slot ngarah ka Livespins, hiji parusahaan nu innovates dina cara streamers sarta pemirsa berinteraksi. Endorphina, anu mangrupikeun supplier sareng desainer tina puluhan kaulinan slot luhur bakal nampilkeun kaulinanna salaku bagian tina aliran Livespins, anu ngamungkinkeun para panongton bet babarengan sareng streamer sareng ngabagi dina thrill ngudag.

Livespins Nambahkeun Kandungan Endorphin

Perjangjian anu disawalakeun antara Livespins sareng Endorphina bakal masihan aksés sateuacanna kana liang sareng kaulinan kasino online anu sanés. Portopolio Endorphina pikaresepeun sareng Hell Hot 100, Cyber ​​​​Wolf, sareng Dynamite Miner. Produk perusahaan parantos dipuji salaku streaming-pantes anu leres-leres diperyogikeun LiveSpins.

Duanana pausahaan ogé bakal nguntungkeun. Livespins terus nyobian pikeun ngamankeun suppliers anyar pikeun dilegakeun kolam renang na kaulinan anu bisa streamed ka pamaén tur tingal kumaha pamaén resep pangalusna. Samentara éta, Endorphina bakal ngarasakeun paningkatan langsung dina pisibilitas jeung popularitas berkat cara interaktif browsing eusi sakumaha diwanohkeun ku Livespins.

Tawaran Livespins dumasar kana pamanggih yén kaulinan slot bisa jadi leuwih kawas aliran kedutan dimana pamaén sarta panongton ngarasa kawas aranjeunna bagian tina komunitas sarta bisa ilubiung dina aksi kaulinan salaku kaulinan progresses, sanajan teu merta risking teuing duit. muter. ngagugulung.

Livespins CCO Michael Pedersen éta senang jeung warta. Anjeunna ngabagéakeun Endorphina sareng ngajelaskeun naon hartosna pikeun perusahaan:

partnership Ieu ogé nyadiakeun Endorphina kasempetan unik ka pasar judul anyar -na pikeun pamaén, kalawan streamers urang bisa unveil panganyarna liang jeung ngobrol pamaén ngaliwatan mékanika, fitur sarta midangkeun.

Livespins CCO Michael Pedersen

Ngabagikeun Game Thrills na Spills

CEO Endorphin Jan Urbanec sami-sami resep kana pamekaran sareng ngabagéakeun kasempetan pikeun pasangan sareng Livespins salaku cara pikeun ngamajukeun liang Endorphina sareng portopolio kasino online. Anjeunna nambahan:

Urang tingali streaming liang salaku masa depan casinos online, sarta partnership ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyorong kaulinan urang ka panongton loba lega ti kantos sateuacan. Ieu mangrupikeun masalah anu ageung pikeun kami, sareng kami ngarepkeun ningali Livespins streamers ngabagi thrill sareng spill anu dibawa ku kaulinan urang ka pamirsa.

CEO Endorphin Jan Urbanec

Dina sababaraha bulan ayeuna, Livespins ngagaduhan sababaraha mitra supplier anu suksés, kalebet hiji sareng Fugaso sareng hiji sareng NetGaming. Nanging, daptar studio pasangan ngembang unggal dintenna pikeun perusahaan.

#Endorphina #Diantara #Eusi #Diulas #dina #Livespins