Home » Main » Delasport Mitra kalawan TAMAT 2 TAMAT pikeun dilegakeun ka Bingo

Delasport Mitra kalawan TAMAT 2 TAMAT pikeun dilegakeun ka Bingo

Delasport, a panyadia basis UK sahiji solusi software B2B iGaming na tohan olahraga, ngumumkeun yén éta téh ngembangna portopolio produk na kalawan tawaran bingo. Pausahaan bakal nyadiakeun TAMAT 2 TAMAT solusi bingo live, méré mitra UK aksés ka panganteur canggih sadia dina sadaya alat.

Delasport Investasi Massively di UK Ventures na

Panyadia B2B nembe dua kali fokus kana ékspansi Inggris. Dina Juli, Delasport diala B2B Jauh judi Software Lisensi jeung jauh tohan Host Host Lisensi Acara Nyata, sahingga pausahaan bisa beroperasi kalawan bébas di jero nagara. Ayeuna tiasa nawiskeun operator Inggris sadayana portopolio jasa tohan interaktif.

Numutkeun CEO Delasport Oren Cohen Shwartz, Inggris teh pasar iGaming paling desirable di Éropa sarta mangrupa bagian integral rencana ékspansi parusahaan. Anjeunna nambahan yén pangalaman Delasport ngaropéa tur pribadi bakal ngaktipkeun operator pikeun ngahasilkeun hasil finansial hadé, ngaronjatkeun ingetan pamuter sarta nyadiakeun hiji pangalaman tohan unrivaled.

Partnership Bakal Mangpaat Kadua Pausahaan

Mitra Delasport sareng END 2 END nunjukkeun komitmen anu kuat pikeun mitra perusahaan. Panyadia B2B boga tujuan pikeun jadi solusi lengkep ngawengku kasino online, tohan olahraga sarta jasa manajemén akun pamuter.

Shwartz ngaharepkeun yén nganut tawaran bingo TAMAT 2 TAMAT bakal aya mangpaatna pikeun duanana pihak.

Kami bungah ngeunaan partnership global anyar kalawan TAMAT 2 TAMAT, leyuran bingo omnichannel lengkep nu complements sportsbook inovatif Delasport urang, kasino jeung PAM.

Oranyeu Cohen ShwartzCEO Delasport

Alejandro Revich, CEO sarta pangadeg END 2 END, ogé dikedalkeun kapuasan na kalawan partnership nu. Anjeunna nyatakeun yén tiasa nyayogikeun produkna ka propil anu luhur sareng panyayogi pasar sapertos Delasport bakal ningkatkeun citra merek. Revich teras negeskeun deui komitmen perusahaanna pikeun damel sareng Delasport di sadaya pasar.

Kasepakatan ieu nambihan moméntum kana strategi ékspansi END 2 END, mastikeun eusi sareng téknologi proprietary kami ditarima di sakuliah dunya.

Alejandro RevicCEO sareng pangadeg END 2 END

Inggris Nyaéta Bagian tina Strategi Ékspansi anu langkung ageung

Inggris sanes hiji-hijina pasar dimana Delasport nembe mekar. Panyadia B2B nampi sertifikasi ti Gaming Laboratories International, anu ngamungkinkeun pikeun nawiskeun produkna di Walanda. Pasar Walanda kacida kompetitif sareng berpotensi janten salah sahiji anu paling nguntungkeun di Éropa sanaos peraturan anu ketat.

Kalawan strategi ékspansi agrésif na, Delasport geus ngadegkeun sorangan salaku salah sahiji suppliers iGaming tumuwuh panggancangna di Éropa. Pausahaan ieu dilisensikeun pikeun beroperasi di Malta, Romania, Swédia, Amérika Serikat jeung Denmark. Perjangjian sareng operator Winpot ogé nandaan ékspansi salajengna ka Amérika Kalér. Sacara pamasaran, merek éta ngagaduhan perjanjian sponsor sareng legenda snooker Ronnie O’Sullivan, anu bakal janten duta merek énggal Delasport sareng ngawakilan perusahaan dina sababaraha kampanye online sareng offline.

#Delasport #Mitra #kalawan #TAMAT #TAMAT #pikeun #dilegakeun #Bingo