Home » Main » Colorado: Leupaskeun judi wates Boosts kasino panghasilan

Colorado: Leupaskeun judi wates Boosts kasino panghasilan

Operator judi di Colorado ngalaporkeun hasil anu kuat pikeun taun fiskal 2021-22, ditilik ku detil anu dikaluarkeun ku Colorado Departemen Pajeg. Tapi nurutkeun laporan anyar, hasil panganyarna anu positif dipangaruhan ku ningkatkeun wates judi pikeun tilu casinos kaayaan.

Colorado Pamilih Rojongan ngangkat judi Watesan

Deui dina 1990, pamilih di Colorado ngaluluskeun amandemen konstitusional éta bets wates pikeun judi kagiatan kayaning blackjack, poker jeung liang nepi ka $ 5 pa casinos kaayaan di Kota Tengah, Cripple Creek sarta Hideung Hawk. Lajeng, dina 2008, wates éta ngaronjat jadi $100 nu ogé nempo kanaékan jam gawé ti establishments judi. Jumlah kagiatan judi sadia ogé tumuwuh, hasilna craps na roulette kurban.

Dina Nopémber 2020, pamilih di Colorado lulus amandemen ka-77, proposal nu nyiar tungtung tohan wates. proposal diwenangkeun kota Hideung Hawk, Kota Tengah, sarta Cripple Creek milih nambahan wates alungan atawa nyabut eta sakabehna. Naon deui, proposal expands pamakéan pajeg judi jang meberkeun ngaronjatkeun komunitas akademi jeung mantuan ingetan murid jeung program pakampungan.

Langkung Jalma didatangan Casinos Land, Operator Tempo tohan Records

Ayeuna, laporan anyar ku Denver Warta ngungkabkeun yén ratifikasi tina 77 Amandemen nyumbangkeun positif kana hasil kaulinan pikeun taun fiskal 2021-22. Ieu ngakibatkeun jumlah catetan di stake ku warga Colorado dina kaulinan tabel sarta mesin slot. Dumasarkeun kana Peggi O’Keefediréktur eksekutif Association kaulinan Colorado, hasil panganyarna reaffirm yén leuwih loba jalma balik deui ka tempat bata-na-mortir. Anjeunna nunjukkeun yén tujuan Amandemen ka-77 nyaéta pikeun ngurangan jumlah warga indit ka nagara bagian séjén maen judi.

Tujuanana kami pikeun ngalangkungan Amandemen ka-77 nyaéta pikeun nahan para nasabah anu angkat ka nagara-nagara sanés.

Peggi O’Keefe, diréktur eksekutif Asosiasi kaulinan Colorado

Anyar-anyar ieu, nagara ngenalkeun hukum anyar anu nyiar rengat dina casinos ilegal. Dina aturan anyar, Divisi kaulinan Colorado bakal mibanda kakuatan anu leuwih lega. Pamustunganana, hukum anyar narékahan pikeun ngirangan pasar gelap anu bakal ngabantosan ngarojong masarakat lokal sarta dina waktos anu sareng ningkatkeun panyalindungan customer.

#Colorado #Leupaskeun #judi #wates #Boosts #kasino #panghasilan