Home » Main

Category Archives: Main

Stakelogic ngajalankeun eusi kalawan Napoleon Olahraga & kasino

Stakelogic geus dibuka eusi na produk kalawan Napoleon Olahraga & kasinomerek kaulinan online populér di Bélgia dipiboga ku Grup Superbet. Website éta ayeuna bakal nampilkeun pilihan dadu sareng kaulinan slot anu dikembangkeun ku Stakelogic sareng netepkeun diri salaku judul favorit pamaén anu dihargaan.

Stakelogic duplikat eusi hébat di Bélgia

Partnership bakal empower Napoleon Olahraga & kasino sareng ngabantosan perusahaan gaduh aksés kana kontén anu meunang pangajén anu bakal ningkatkeun kasempetan ingetan sareng papacangan operator sorangan dina jangka panjang. Sababaraha kaulinan diulas salaku bagian tina portopolio pamawa pindah ka hareup dumasar kana Ujang SuperMega Ujang Superjeung Megaway Stakelogicsakabéh nu mékanika nu nangtukeun sakabéh kotak kaulinan disadiakeun ku Stakelogic.

Pamaén bakal ngarasakeun pilihan populér, kayaning Megaways Expendable jeung El Cowboy Megaways. Ngomentaran kasempetan kemitraan ieu, manajer penjualan Stakelogic Neil Tanti ceuk nu parusahaan pisan pleased kalawan ngembangkeun sarta ngabagéakeun kasempetan rék dilegakeun jangkauan parusahaan jeung banding kalawan BENELUX Palanggan, base pamuter, sarta operator. Tanti negeskeun yén perusahaan parantos nampi hasil anu saé:

Kami parantos ningali kasuksésan hébat di Bélgia sareng judul kaulinan slot anu paling populér, ogé kaulinan craps anu ogé kalebet dina deal Napoleonic, janten kuring yakin yén pamaén di Napoleon ogé bakal aub sareng aranjeunna.

manajer jualan stakelogic Neil Tanti

Napoleon Olahraga & kasino jeung manajer eusi kaulinan Melissa Deboelpaep duanana bungah ngeunaan kasempetan jeung eusi anyar ditambahkeun kana website. The Stakelogic game suite mangrupa hambalan penting maju pikeun parusahaan, Deboelpaep assures. manajer negeskeun yén Napoleon komitmen ka nyadiakeun pamaén kalawan kurban eusi paling pikabitaeun tur berharga.

“Pamaén kami parantos mendakan jalan nalika peluncuran lemes, kami ningali anu saé pisan,” saur anjeunna. Salian ti kaulinan anu parantos diulas ku pamekar, Stakelogic ngaharepkeun nambihan langkung seueur judul sacara rutin dina usaha pikeun nguatkeun ayana sorangan. Stakelogic parantos ngalegaan jangkauan eusi jeung portopolio gancang.

Anyar-anyar ieu, perusahaan negeskeun yén aranjeunna ngaluncurkeun sareng MrQ pikeun pasar Inggris. Stakelogic ogé ngenalkeun acara kaulinan langsung di Walanda awal bulan ieu dina partnership groundbreaking anu sanés. Panawaran Stakelogic boro fokus kana hiji aspék pangalaman iGaming, tinimbang nyoba nawiskeun tempoan holistik. Stakelogic geus tumuwuh gancang sakuliah dewan jeung néangan breakthroughs kana Éropa, Amérika Latin, pasar Afrika jeung Amérika Kalér jeung markisa sarua jeung tekad.

#Stakelogic #ngajalankeun #eusi #kalawan #Napoleon #Olahraga #kasino

Pamaréntah NT ngarilis opat laporan leungitna judi pikahariwangeun

laporan relied on data ti 2018 sarta menyimpulkan dina 2021. Sanajan kitu, eta nyandak sejen 13 bulan pikeun publikasi, sarta aya trend pikahariwangeun dina conclusions maranéhanana. Sadaya laporan nyarankeun campuran parobahan législatif sareng struktural, nunjukkeun seueur anu tiasa ningkat dina ampir sadaya tingkatan. Nalika ngaidentipikasi kasalahan atanapi panyimpangan mangrupikeun léngkah munggaran pikeun perbaikan, éta ogé hartosna seueur jalma anu ngalaman akibat tina kakurangan éta.

opat judi Laporan leungitna

14. September, pamaréntah Northern Territory ngarilis opat studi ngeunaan bahaya judi jeung dampak sosial judi dina Téritori jeung komunitas Aboriginal na. Laporan ABC ngeunaan laporan ieu nunjukkeun yén pamaréntah NT ngaluarkeun dokumén ngan saatos penyiar nasional nyuhunkeun salinan. Opat laporan parantos réngsé dina taun 2021, tapi nyandak langkung ti sataun pikeun pamaréntahan pikeun marios sareng ngajantenkeun umum, nyababkeun sababaraha kritik dina waktos telat.

Kabéh laporan boga titik fokus husus, kalawan “pola judi online, resiko judi masalah, sarta hazards di Northern Territory” fokus kana hiji assessment tina status online judi jeung resiko sosial ékonomi sarta kaséhatan pakait keur NT husus, babarengan jeung fokus. dina ngabahayakeun judi dina tingkat tinggi pribadi. Batur nyadiakeun ukuran cilaka judi dina lima domain husus – kriminal, finansial, emosi / psikologis, karya / ulikan, jeung hubungan / kulawarga.

Éta ogé ukuran kumaha nyebar éta, sarta mawa judul “Ngukur incidence na Prévalénsi ngarugikeun nu patali judi di Téritori Kalér”. Panalungtikan jero ngeunaan dampak sosial judi dibere dina karya panalungtikan judulna “Biaya Sosial karugian judi di Northern Territory di 2018”, sarta panungtungan fokus kana judi dina komunitas aboriginal – “A panalungtikan kualitatif judi aboriginal. kabiasaan, konsékuansi, faktor résiko jeung pursuits. bantuan di Téritori Kalér “.

judi Reformasi loba diperlukeun

Opat laporan éta, ditugaskeun ku Menzies School of Health Research, sigana janten bagian tina padamelan ti 2018, sareng dibiayaan ku hibah anu disayogikeun ku Dana Manfaat Komunitas pamaréntah NT. Trend pikahariwangeun nyaeta najan sagala laporan boga titik fokus béda, euweuh gagal nyarankeun judi reformasi dina sababaraha formulir atawa formulir. Ieu nunjukkeun yén hukum kamungkinan merlukeun hiji overhaul umum, sarta kanyataan yén jalma anu nalangsara ti inadequacy na ngajadikeun kabutuhan reformasi ieu “urgent”.

Laporan fokus kana online judi ngomong yén aya “kabutuhan urgent” pikeun ngawatesan aksés pamaén sarta paparan online judi , sarta ngalaksanakeun “model panyalindungan konsumen” tinimbang model ayeuna nu nempatkeun tanggung jawab dina leungeun nu maen judi. . Kelemahan nyata modél ayeuna nyaéta yén kontrol diri sareng tanggung jawab henteu biasana sipat anu aya hubunganana sareng jalma anu sangsara tina kabiasaan anu nyurung. Kalawan kumaha kaprah online judi nyaeta, robah ieu jelas teu caket, nalika kaséhatan maranéhanana di résiko diurus. Sajaba ti éta, kaulinan di situ ogé dibahas, kalawan saran pikeun ngawatesan jumlah pokies di klub jeung pub, kitu ogé 10x motong dina jumlah duit pamaén bisa ngamuat dina hiji waktu, nepi ka AU $ 100.

Kusabab ukuran tina judi karugian disadiakeun dina laporan séjén, laporan estimasi yén “antara $ 164,9 juta sarta $ 381,3 jutaan” (AS $ 105,34 jutaan jeung AS $ 243,58 jutaan) biaya judi karugian dina lima domain eta museurkeun kana. Angka ieu tiasa dianggap rada konservatif, sabab laporan nyatakeun perkiraan ieu “sahandapeun”.

Laporan éta ogé nyauran parobahan, nyarankeun “pendekatan kaséhatan masarakat anu komprehensif”, ogé “dana sustainable pikeun kampanye promosi kaséhatan”. Ieu nunjukkeun yén salaku sistem ayeuna nangtung, jalma anu aya dina resiko tinggi atawa geus kapangaruhan ku karugian judi di salah sahiji domain paling dipikaresep teu boga aksés ka sumber daya pencegahan cukup, nu ngakibatkeun aranjeunna henteu ngan sangsara tapi ogé costing aranjeunna a loba duit. Hal ieu dilakukeun pisan jelas dina panalungtikan examining waragad sosial tina judi cilaka hususna, dimana leuwih ti dua sarébu déwasa dilaporkeun dimana “budak teu indit ka sakola atawa hal,” salaku hasil langsung tina judi cilaka déwasa.

Hal ieu ngajadikeun estimasi hésé teu ukur dina watesan angka tapi ogé dina watesan kumaha judi mangaruhan populasi dina skala badag. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun dicatet yén éta ogé nyatakeun yén karugian judi bisa jadi “signifikan” tapi masih “kirang ti waragad sababaraha faktor résiko séjén kayaning alkohol.”

Sedengkeun pikeun panalungtikan fokus kana komunitas aboriginal, papanggihan pisan detil, kalawan loba saran ngeunaan kumaha carana ngaronjatkeun kaayaan judi diantarana. Ieu ngawengku nyetél jasa rojongan judi di “wewengkon terpencil”, nu drawbacks nu bisa jadi utamana bahaya, salaku tempat mindeng nawiskeun insentif bebas pikeun judi .

Panaliti nyarankeun ngawatesan sareng ngatur insentif gratis, ogé gaduh jasa dukungan, anu ditujukeun pikeun nyegah jalma-jalma tina “overgambling”. Laporan nyarankeun nyewa “pagawe rojongan judi” anu bakal “pariksa jalma di na nawiskeun rojongan” dina titik dina tempat, nunjukkeun yen masalah merlukeun solusi ayeuna, urgently. Ieu salajengna emphasized ku kanyataan yén sakabéh opat laporan draw on data tina survéy 2018. Lamun teu aya pamutahiran organik, trend deteriorating hartina rekomendasi laporan ieu teu ngan kudu dianggap tapi mungkin kudu ditarima salaku dasar, tinimbang hiji overarching.

#Pamaréntah #ngarilis #opat #laporan #leungitna #judi #pikahariwangeun

3 Oaks kaulinan tapak suku Éropa tumuwuh kalawan Cosmolot kasino

3 Oaks kaulinan terus tumuwuh sarta ngawangun moméntum di iGaming Éropa pasar. Pausahaan, nu specializes dina distribusi eusi iGaming, geus nandatanganan partnership anyar kalawan Cosmolot. Ieu bakal ngidinan suppliers nyebarkeun kaulinan populér kawas seuneu Aztec, Endog emas, Pesona Lotusjeung sajabana.

Cosmolot Komitmen Ngembangkeun Panawaran Eusina

Judul 3 Oaks Gaming hadir sareng sababaraha fitur sareng mékanika anu luar biasa anu dirancang pikeun ngajantenkeun pangalaman anu langkung pikaresepeun. 3 Oaks kaulinan ogé geus bisa ngumpulkeun moméntum hébat dina sektor iGaming, sanggeus partnered kalawan sababaraha operator ngarah di sagala rupa jurisdictions Éropa.

CEO pausahaan Sebastian Damian ngabagéakeun kasempetan pikeun digawekeun ku Cosmolot sarta ngomong yén éta téh hiji merk ngarah sarta pohara dipercaya anu hayang neruskeun gawé bareng 3 Oaks. Anjeunna nyorot sababaraha fitur sareng kasempetan anu pasti bakal pikaresepeun pikeun pamaén:

Urang teu boga ragu yén pamaén bakal cinta kami liang , nu Fitur campuran téma jeung mékanika, kaasup nu kantos-populér Hold & Win format.

CEO pausahaan Sebastian Damian

Ieu mangrupikeun taun anu sibuk pikeun 3 Oaks Gaming, saur Damian. Ieu undoubtedly berkat portopolio eusi alus teuing parusahaan pantes hiji tingkat hiji operator.

Kemitraan ieu ogé disambut ku pendiri sareng anggota dewan Cosmolot Sergey Potapov. Potapov ceuk parusahaan geus komitmen pikeun ngamekarkeun tawaran online tur némbongkeun kaulinan kasino anyar dina rutin. 3 Oaks Gaming mangrupikeun léngkah sanés pikeun ngalaksanakeun komitmen ieu sareng masihan pamaén pangalaman anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Anjeunna nambahan:

Tim 3 Oaks Gaming parantos ngagarap, sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun kontén anu langkung narik dina sasih bulan.

pangadeg Cosmolot sarta anggota dewan Sergey Potapov

3 Oaks kaulinan ditandatanganan sababaraha Partnerships dina bulan panganyarna

Anyar-anyar ieu, 3 Oaks Gaming ogé diluncurkeun sareng Favbet nalika perusahaan terus ngalegaan tapak suku iGaming na di Éropa. Portopolio 3 Oaks Gaming ngagaduhan dorongan anu signifikan dina awal taun ieu nalika Big Time Gaming sapuk pikeun ngalisensikeun mékanika Megaways tandatangan na ayeuna diulas sareng sababaraha kaulinan anu pang menonjol di 3 Oaks Gaming.

3 Oaks Gaming bersaing dina pasar anu dilombakeun pisan dimana supplier narékahan pikeun ningkatkeun tapak sukuna sareng nyerang bumi kalayan basa pamuter anu langkung ageung. Kanyataan yén 3 Oaks Kaulinan éta bisa ngungkit kurban sarta ngaronjatkeun jangkauan yurisdiksi na mangrupa indikator penting yén parusahaan sabenerna nganapigasi sagara iGaming ogé.

#Oaks #kaulinan #tapak #suku #Éropa #tumuwuh #kalawan #Cosmolot #kasino

RSI Janten Cahaya & Kaajaiban pikeun Eusi di Mexico

Cahaya & Kaajaiban, Nyarita terus dilegakeun jangkauan eusi na ngaliwatan partnership na kalawan Rush Street Interactive. Fokus panganyarna tina usaha dua perusahaan nyaéta pangaturan Méksiko pasar dimana merek RSI, RushBet, geus nepi na ngajalankeun. Partnership ieu bakal ngidinan Light & Wonder pikeun mantuan RSI streamline eusina jeung ngirimkeunana pilihan alus iGaming.

Light & Wonder to Power Content pikeun RSI di Mexico

Bagian tina usaha ieu bakal dirojong ngaliwatan kiriman game internal tur pihak-katilu berkat cahaya & Wonder urang Buka Kaulinan ékosistem. Kaulinan bakal diluncurkeun dina merek RSI anu dioperasikeun salaku bagian tina kolaborasi sareng Grupo Multimedios, pasangan lokal perusahaan anu ngabantosan RSI diluncurkeun di Mexico.

Judul anu munggaran disayogikeun ku solusi OpenGaming bakal kalebet Bonanza Megaways ti Big Time Gaming sareng Dragon Palace ku Lightning Box, 888 Fortunes, sareng Marvelous Mouse. tambahan berharga sejen nyaeta Hypernova Megaways ku ReelPlay, nu studio balik INFINITY REELS montir.

Ieu kasempetan sejen pikeun pamaén lokal di Mexico ngalaman tur mikaresep iGaming. Light & Wonder geus suksés di sakuliah dunya ku nyadiakeun kaayaan-of-nu-seni solusi iGaming. Éntri panganyarna kana pasar Méksiko mangrupikeun tuluyan tina modél bisnis ieu.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea ngabagéakeun partnership jeung nyebutkeun:

Light & Wonder ngahormatan pikeun ningkatkeun partnership na kalawan RSI, kakuatan kabuktian tur dimangfaatkeun dina industri kaulinan, pikeun mawa eusi ka Mexico pikeun kahiji kalina.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea

Barrenechea ditambahkeun anu ékspansi ieu fokus kana salah sahiji pasar pangpentingna dina pasar Amérika Latin sarta ngagambarkeun hiji kasempetan penting pikeun parusahaan sakumaha eta nyiar ngadegkeun sorangan salaku agrégator ngarah sarta supplier sahiji solusi iGaming di wewengkon husus ieu.

Ngaliwatan lokalisasi kuat judul populér, Light & Wonder yakin yén éta boga klaim kuat di pasar LatAm, sarta ieu dibuktikeun ku partnership panganyarna na kalawan RSI pikeun wewengkon.

RSI Yakin dina Kemitraan Kandungan Anyar Ieu

CEO RSI Richard Schwartz ngabagéakeun tambihan eusi Light & Wonder sareng muji perusahaan salaku pamimpin global dina pangiriman solusi sapertos kitu. Anjeunna nambahan:

Kami delighted mun bisa mawa kaulinan kasino tinggi-tungtung pisan populér pikeun pamaén di Mexico sarta kami kasampak maju ka dilegakeun katalog kaulinan pikeun pamaén di nagara salajengna dina bulan datang.

CEO RSI Richard Schwartz

RSI komitmen pikeun laun-laun ngalegaan pangaruhna sorangan di pasar Amérika Latin saluyu sareng tujuan Light & Wonder sorangan, masihan duanana perusahaan anu nangtung di pasar.

#RSI #Janten #Cahaya #Kaajaiban #pikeun #Eusi #Mexico

Christchurch kasino Goes Online, Sparking perhatian

Christchurch kasino rencana pikeun ngajalankeun casinos online teu cocog up kalawan aktivis kaamanan judi di Selandia Baru. Bari pausahaan kasino lokal teu dilisensikeun pikeun beroperasi kaulinan online di nagara, jalma di Selandia Anyar jum’atan diwenangkeun maén kalawan merek asing.

Christchurch Kasino Go Digital

Christchurch kasino bakal ngadegkeun ayana online sahandapeun Christchurchcasino.com domain. Situs judi online anyar bakal didasarkeun di Malta sareng diperkirakeun diluncurkeun dina ahir 2022. Ieu bakal ngamungkinkeun para peminat Christchurch Kasino pikeun ngajomblo online.

Salaku per pengumuman Christchurch Kasino urang, operator bakal gawé bareng raket jeung pausahaan kaulinan internasional lianna pikeun gancang dilegakeun ayana online na. Kaputusan operator kasino pikeun ngajalajah vertikal online didorong ku pertumbuhan anu teu waras tina judi online sareng turunna bertahap tempat bata-na-mortir.

Sanajan kitu, teu sadaya jelema bungah ngeunaan peluncuran upcoming sahiji situs Christchurch Kasino.

Anak Perusahaan Luar Pesisir Kamungkinan Sasaran Lokal

aktivis kaamanan judi di Selandia Anyar prihatin ngeunaan peluncuran situs judi anyar. Bari Christchurch kasino nyaéta parusahaan kasino darat menak di nagara, ngan Lotto NZ na TAB tiasa nawiskeun online judi . Anu matak pikahariwangeun, Christchurch Kasino tétéla nyobian ngaliwat aturan ieu ku ngaluncurkeun anak perusahaan anu berbasis di Malta.

Aturan Selandia Anyar on lepas pantai judi nyaram situs ti tawaran online judi lamun maranéhna teu dilisensikeun. Sanajan kitu, aturan teu nyaram pamaén maén kalawan operator lepas pantai dina resiko sorangan. Ku alatan éta, cabangna online Christchurch Kasino sacara rahasia tiasa nargétkeun jalma-jalma di Selandia Anyar anu wawuh sareng merek indungna sareng langkung dipikaresep pikeun nyobian tawaran online na.

Mindahkeun éta ngagambarkeun kaputusan SkyCity pikeun ngaluncurkeun situs berbasis Malta di 2019.

Aktivis teu yakin ku Christchurch kasino urang Jangji ngajaga pamaén

Sedengkeun Christchurch Kasino korsi, Bruce Robertsonngajangjikeun yén situs anyar bakal dilengkepan sagala parabot judi jawab diperlukeun, tetep aktivis kaamanan judi paduli situs unregulated targeting pasar Selandia Anyar. Brigitte Thornley, diréktur nasional Masalah judi Yayasan Service, ceuk anjeunna kuciwa jeung situs anyar. Anjeunna nunjukkeun yén Christchurch Kasino mangrupikeun merek anu diakui, anu bakal ngajantenkeun jalma mikir yén Christchurchcasino.com mangrupikeun situs anu dipercaya sareng dilisensikeun.

Sajaba ti éta, loba aktivis yakin yén judi online condong jadi leuwih bahaya sabab bisa dilakukeun dina rusiah. Profesor gaul Universitas Auckland Maria Bellringer nembongkeun yen situs unlicensed jarang gaduh safeguards nyugemakeun pikeun ngajaga jalma tina cilaka.

#Christchurch #kasino #Online #Sparking #perhatian

Walanda: Pendaptaran Pangaluaran Diri Samentawis Ditunda

Sistem pangaluaran diri nasional di Walanda samentawis ngeureunkeun sababaraha operasi naWalanda judi regulator, Kansspelautoriteit (KSA), wangsit.

Cruks Ngareureuhkeun Pendaptaran Anyar Kusabab Kasalahan DigiD

KSA ngaluarkeun pernyataan dina Senén, 26 Séptémber 2022, ngabéjaan yén Central Register of Uitsluiting Kansspelen (Cruks), sistem pangaluaran diri nagara, samentawis ngeureunkeun sababaraha operasina. Alatan ngarecahna dina téhnologi nu facilitates idéntifikasi online di nagara disebut DigiDCruks bari eureun narima registrations anyar.

“Tanggal paling telat pikeun breakdowns kalawan DigiD, ayeuna teu mungkin pikeun ngadaptar on Cruks, konsultasi pendaptaran Anjeun atawa ngarobah pendaptaran anjeun,

maca pernyataan dikaluarkeun ku KSA

Salian pendaptaran pangguna anyar, masalah téknis ogé mangaruhan parobahan pendaptaran atanapi konsultasi. Nalika gangguan téknis ngagaduhan dampak kana pendaptaran énggal, KSA ngajelaskeun éta operator judi di nagara bisa neruskeun pariksa ngaliwatan Cruks.

Tapi, panyadia kaulinan tiasa ngalakukeun cék Cruks,

ngajelaskeun KSA

Numutkeun kana KSA, anu nyababkeun karusakan parantos diidentifikasi. The régulator reiterated yén ayeuna digawé pikeun manggihan solusi sarta nuluykeun kamungkinan pikeun pamaké pikeun ngadaptar kalawan Cruks. Masalah téknis nyaéta diperkirakeun réngsé Rebo 28. September 11:00nurutkeun hiji pernyataan dikaluarkeun ku KSA.

Program timer pangaluaran nasional dipaké ku gamblers anu keukeuh ngaluarkeun diri, tapi ogé dipaké ku operator Walanda dilisensikeun. hukum judi ayeuna merlukeun operator di Walanda mariksa lamun pamaké maranéhanana geus ngadaptarkeun Cruks. sarat ieu nyiar ngaleungitkeun kamungkinan ngabogaan exempted bets individu jeung operator dilisensikeun.

Jumlah Pamaké anu Dikaluarkeun Terus Tumuwuh

Cruks ‘nasional judi daptar pangaluaran diri balik kana pangaruh taun ka tukang 1. Oktober. Peluncuran sistem timer pangaluaran coincided jeung Jauh judi Act diwanohkeun ka ngatur kaulinan online légal kasempetan pikeun pamaké Walanda. Baheula usum panas ieu, Cruks pencét momen tonggak ku ngahontal 20,000 pangguna anu kadaptar.

Ngadaptar kalawan Cruks ngamungkinkeun gamblers ka pangaluaran diri ti Walanda judi situssaalus bata-na-mortir kasino. pamaké didaptarkeun bisa milih periode pangaluaran diri sahenteuna 6 bulan, sedengkeun periode pangaluaran diri maksimum tiasa diatur salami 99 taun. Bari timer pangaluaran bisa jadi hiji pilihan merenah pikeun sababaraha gamblers, jalma kapangaruhan ku judi meureun butuh rojongan salajengna. Ieu alesan utama naha Cruks nawarkeun ogé kapaksa pangaluaran tina judi. Jalma kapangaruhan ku judi bisa didaptarkeun involuntarily ku salah sahiji pasangan maranéhanana, anggota kulawarga, dunungan atawa babaturan. Pangecualian teu kahaja ogé tiasa dipénta ku operator judi online anu dilisensikeun.

#Walanda #Pendaptaran #Pangaluaran #Diri #Samentawis #Ditunda

Konami kaulinan installs SYNKROS CMS on Holland America Line

Konami kaulinan geus ngumumkeun yén maranéhna masang SYNKROS kasino Sistim manajemén pa 11 kapal milik Holland America Line. Sistem manajemen parantos aya, perusahaan dikonfirmasi dina pernyataan pers sareng tambihan SYNKROS bakal narékahan pikeun ngaoptimalkeun pangalaman mesin slot aya keur sémah sarta travelers, nyebutkeun Konami.

Holland America Line meunang hadé kasino jeung liang pangalaman

Holland America Line boga hiji armada éksténsif ngeunaan kapal featuring rupa-rupa pangalaman kasino, ku fokus husus dina liang . Ngaliwatan tambihan solusi Konami, jalur pesiar ngaharepkeun langkung ningkatkeun pangalaman pikeun pamaén sareng sémah sareng ngabantosan aranjeunna tetep sugema. Sistim nu ogé ngawengku titik nu bisa ditebus pikeun sagala rupa hadiah na nawaran promosi séjén onboard.

Bakal aya hadiah draws, acara bonus floor-lega, turnamén slot, sarta loba deui, sadayana dirancang pikeun ngaronjatkeun Dursasana jeung sémah sarta nawiskeun aranjeunna kasempetan luar biasa pikeun ngarasakeun kaulinan slot hébat sarta acara tambahan. deal oge bagian tina hungkul saméméhna antara Konami jeung Karnaval Corporation & plc anu nempo SYNKROS dipasang salaku sistem manajemen kaulinan ngarah pikeun pausahaan garis pesiar di 2018. Karnaval Corporation SVP operasi kasino global Marty Goldman ceuk:

Sistim SYNKROS – katelah ngabahekeun (Ngalayanan Up ganjaran jeung Fun) – nawarkeun fitur anyar seru nu pribados muter mesin slot tur ningkatkeun pangalaman kasino keur sémah urang.

Karnaval Corporation SVP operasi kasino global Marty Goldman

Goldman ngabagéakeun pamasangan panganyarna dina kapal Holland America Line sarta nambahan yén éta salajengna consolidates peran ngarah Carnival Corporation dina nyadiakeun sémah kalayan sababaraha kagiatan rekreasi pangalusna dina dewan. Warta éta tangtu disambut ku COO sareng EVP of Konami Gaming Tom Jingoli anu sami-sami wareg sareng pamekaran sareng nambihan yén SYNKROS bakal nyiptakeun rupa-rupa pangalaman sareng inisiatif inovatif pikeun sémah di Holland America Line.

SYNKROS pikeun Pituduh Jalan

“Konami komitmen kana palaksanaan anu sami-sami suksés di sakuliah Karnaval Corporation armada global,” saur Jingoli. Hasil kauangan panganyarna Konami ogé kuat dina kuartal kadua taun pikeun période réngsé 30 Juni, 2022. Pausahaan dilaporkeun sharing $ 540,5 jutaan sarta terus mekar dina industri judi.

Konami ogé mawa leuwih veterans pikeun mantuan operasi na di Asia. Pausahaan nyewa David Punter salaku salah sahiji eksekutif pang anyarna pikeun mingpin pertumbuhan perusahaan di daérah éta. Karnaval saméméhna ngawangun partnership kalawan BetMGM pikeun mawa sportsbook tohan dimungkinkeun dina dewan.

#Konami #kaulinan #installs #SYNKROS #CMS #Holland #America #Line

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Ngaronjatkeun iGaming Maroko sareng Situs Tohan Lotre

intralot jeung EveryMatrix geus dibuka ramatloka anyar pikeun La Marocaine des Jeux & des Sports en Ligne (MDJS), lotre kaayaan nasional Maroko urang. MDJS ayeuna tiasa nawiskeun pamaén Maroko iGaming sareng solusi tohan olahraga anu dirojong ku produk platform anu disayogikeun ku EveryMatrix sareng Intralot.

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Tawaran Perbaikan MDJS

Kapasitas téknologi ngaronjat ieu kedah ngaktipkeun MDJS ngajalankeun hasil kuat tur meunangkeun Dursasana customer hadé tur ingetan. Maroko gaduh rébuan titik jual di sakuliah nagara, sareng operator lotre ngaharepkeun kasuksésan anu langkung ageung boh dina ritel sareng online.

Pikeun ngabantosan tujuan ieu, EveryMatrix parantos ngalaksanakeun Kasempetan Matrix solusi, software sportsbook sarta parabot anu bakal nawiskeun MDJS kasempetan pikeun ngawangun on kurban sarta ngaronjatkeun eta nurutkeun preferensi konsumen. EveryMatrix ogé bakal ngalakukeun KYC jeung pamayaran pikeun operator jeung nambahkeun produk lengkep jeung cageur.

EveryMatrix moal eureun di dinya sabab ogé narékahan pikeun nyebarkeun Parangkat lunak PAM GamMatrix, nu bakal nyadiakeun operator kalawan nawaran fléksibel nu bisa kaasup produk lotre Intralot, olahraga maya jeung kaulinan instan. Intralot mawa kaulinan ngaliwatan Mesin Kasino. Sadaya pamilon éta gumbira kalayan naon anu dihontal ku gawé bareng ieu.

Manajer Umum Intralot Mohammed Karim El Yaakoubi ceuk partnerships éta cara pangalusna rék dilegakeun tapak suku parusahaan sorangan, tapi ogé nambahkeun nilai ka konsumén ngaliwatan citakan tina EveryMatrix.

Ngeunaan EveryMatrix, CEO perusahaan Ebbe Groes ngabagéakeun kasempetan pikeun dilegakeun rentang produk parusahaan saluareun Éropa sarta nyieun kasempetan anyar pikeun parusahaan pikeun nguatkeun posisi na di pasar anyar ngaliwatan kolaborasi bermakna.

Olahraga, Tohan, Lotre sareng Kasino Sarua Penting

“Kemitraan sareng Intralot sareng MDJS nandaan tonggak penting pikeun divisi olahraga urang, sareng kuring bungah tiasa damel sareng nami anu terkenal sapertos kitu. EveryMatrix komitmen pikeun ngadukung para klién sareng mitra kalayan téknologi anu pangsaéna. Groes nyimpulkeun.

Intralot sareng EveryMatrix parantos tiasa kolaborasi dina proyék anu pasti bakal ningali MDJS terus dilegakeun ayana ritel na. Sarua pentingna, partnership panganyarna MDJS sarta ramatloka ditingkatkeun ogé tailored pikeun mastikeun yén operator hadé posisi diri dina spasi digital, bringing produk anyar nu konsumén lokal paménta.

intralot jeung EveryMatrix kamampuhan pikeun gawé bareng highlights tumuwuhna pentingna delivering tawaran sampurna nu pangalusna bisa dihontal ku produk pelengkap antara suppliers software.

#Intralot #sareng #EveryMatrix #Pitulung #Ngaronjatkeun #iGaming #Maroko #sareng #Situs #Tohan #Lotre

NetBet Pamaén Italia Mangpaat Ti Skywind Kaulinan

Tilu bulan kaliwat geus pisan sibuk keur eusi luhur jeung supplier sahiji pilihan iGaming inovatif Skywind. Sanggeus hirup kalawan ESC Online di Portugal, sirkus Netherland di Walanda, Lottomatica na Stoiximan di Italia, sarta asup ka Swiss jeung Swiss kasino , Grup dumasar dina 2012 geus nyieun hiji pengumuman anyar. Sababaraha kaulinan nu pang populerna bakal sadia pikeun pamaén Italia ngaliwatan hiji partnership penting jeung NetBet Italia. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji casinos online utama favored ku gamers Italia.

Leuwih taun, Skywind geus junun nyieun portopolio euyeub ngeunaan leuwih 200 liang video kacida acclaimed, babarengan jeung judul dealer hirup jeung hiji suite ekslusif pakakas Dursasana hosted on platform state-of-nu-seni na pikeun pangalaman pinuh. Ayeuna, sababaraha kaulinan hottest na rék némbongan di lobi tina kasino online NetBet Italia urang. Sababaraha judul anu paling diantisipasi nyaéta Buffalo Lighting, La Gallina D’oro (The Golden Hen), sareng Olympic Cash. Pamaén NetBet Italia dinten ieu tiasa ngaksés pilihan anu langkung seueur tina rébuan kaulinan serbaguna anu nyertakeun sadaya genre, téma sareng mékanika kaulinan, sareng acara olahraga sapopoé. Roster dibasajankeun kaulinan dealer live slick kalawan pinuh immersive balik-méja aksi pikeun judul slot video modern.

Manajer Humas NetBet Italia Claudia Georgevici ngungkabkeun kabagjaan pikeun ngabagéakeun Skywind ka dewan sareng tiasa masihan kaulinan anu pangsaéna pikeun pamaén anu satia. Georgevici ditambahkeun yén NetBet Italia bakal neruskeun kalawan rencana na pikeun ngawanohkeun konsumén ka “kaulinan kasino paling premium”, naha éta hartina nambahkeun judul roulette anyar pikeun lobi atawa ushering panyadia kaulinan populér séjén kana daptar mitra kacida reputable.

Fokus dina Ngajaga Reputasi Star

NetBet Italia ngarencanakeun pikeun ngajaga “reputasi stellar salaku salah sahiji casinos online paling dinamis” ku rutin ngarancang poéna anyar kalawan panyadia kaulinan anyar. Sabalikna, ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngahijikeun deui database pamuter satia sareng pangalaman online pangsaéna. Grup dumasar taun 2008 anu mangrupikeun salah sahiji grup Italia munggaran anu dipasihan lisénsi ADM (Agénsi Adat istiadat sareng Monopoli) percaya yén pamaén Italia bakal resep kana sagala anu ditawarkeun Skywind.

Dinten, Skywing employs leuwih ti 600 jalma di salapan kantor sarta sadia dina 19 pasar diatur sakuliah dunya, kaasup Australia, Malta, UK, Siprus, Ukraina jeung Romania. Dina Méi, Livespins Livespins nandatanganan perjangjian partnership sarupa kalawan Skywind. Dina bulan Séptember, Ortiz Gaming nutup deal sareng NetBet, mawa sababaraha kaulinan anu pang populerna sapertos Ace Bonus sareng Triple Bonus langsung dina platform NetBet.

#NetBet #Pamaén #Italia #Mangpaat #Skywind #Kaulinan

Geoff Hogg Lengkah Turun salaku Akting Kapala Eksekutif

Geoff Hogg geus mundur salaku akting lulugu eksekutif Star Hiburan Grup kakara tilu bulan sanggeus diangkat kana posisi éta. Anjeunna ngintunkeun pengunduran diri ngan sababaraha dinten saatos Independent New South Wales Komisi Kasino (NICC) ngaluarkeun bewara sabab-acara questioning eligibility of a judi jeung pausahaan hiburan boga lisénsi kaulinan alatan kagiatan teu bener di Brisbane jeung Basisir Emas. Dewan Star narima pengunduran diri na.

Posisi Hogg di The Star

Hogg mundur tina sagala posisi anu dicekel dina The Star. Anjeunna diangkat akting CEO on June 1, 2022. Saméméhna, anjeunna nyekel kalungguhan manajemén senior béda dina organisasi judi, jawab operasi na di. Star Emas Beach, Sydney Staranu Basisir emas Konvénsi & Center Pameranjeung Perbendaharaan Brisbane. Hogg ogé parantos janten direktur menata Queensland di The Star Entertainment Group langkung ti 10 taun. Anjeunna bakal cooperate jeung dewan pikeun mindahkeun tanggung jawab na sasuai.

Robbie Cooke Ditunjuk salaku CEO di The Star

Ben Heap, pupuhu The Star, bakal janten interim CEO dugi ka Robbie Cooke nyandak posisi engké taun ieu. The Star teu acan netepkeun tanggal mimiti pikeun Cooke, anu ayeuna janten direktur menata di Tiro pamayaran (ASX:TYR). Heap parantos nampik nampi imbuhan langkung seueur nalika janten CEO The Star.

janjian Cooke di parusahaan judi asalna sanggeus pengunduran diri massa manula sarta executives saméméhna taun. Matt Beckier mundur salaku perwira eksekutif. Urut perwira finansial lulugu Harry Theodore, lulugu perwira hukum jeung resiko Paula Martinlulugu kasino perwira NSW Greg Hawkinsjeung pupuhu John O’Neill ogé ninggalkeun jabatanna di perusahaan saatos sékrési laporan ku Adam Bell SC dina 13 Séptémber.

Dikaluarkeun Laporan on Star Kasalahan

Numutkeun laporan Bell urang, grup kasino ieu aub dina kagiatan laundering duit, kitu ogé gangguan asing, resapan kriminal, sarta panipuan badag skala. laporan Bell ogé nyatakeun yén grup kasino diwenangkeun penjahat, anu geus ngalarang tina judi di NSW jeung Queensland kasino pikeun 15 taun, maén dina harta Queensland na. The Star teu cocog pikeun nyekel lisénsi kaulinan, laporan Bell. NICC ngaluarkeun The Star hiji acara ngabalukarkeun bewara di respon kana naha anjeunna teu kudu leungit lisénsi atawa nyanghareupan denda nepi ka $ 100 jutaan.

Sanajan Hogg éta teu CEO grup judi dina waktu kasalahan digambarkeun dina laporan, ceuk para ahli anjeunna mungkin kudu mundur ti jabatanna di parusahaan pikeun némbongkeun otoritas pangaturan The Star serius ngeunaan reformasi.

#Geoff #Hogg #Lengkah #Turun #salaku #Akting #Kapala #Eksekutif