Home » Main » Caesars na EBCI pikeun ngawangun $ 650M kasino i Virginia

Caesars na EBCI pikeun ngawangun $ 650M kasino i Virginia

Didaptarkeun dina Nasdaq, hiji parusahaan ngarah nu boasts brand kaulinan paling bergengsi pangeusina Caesar urang Hiburan geus ngumumkeun pasatujuan partnership joint venture kalawan Wétan India Cherokee Band (EBCI). Dina kaayaan perjanjian, dua pihak bakal gawé bareng pikeun ngawangun sarta muka Caesars Virginia, $ 650 jutaan kasino di Danville, Virginia.

Kasino bakal nyiptakeun rébuan padamelan énggal

Proyék anyar bakal ngamimitian minggu ieu kalayan rencana ambisius pikeun janten magnet wisata utama di daérah sareng saluareun dugi ka akhir taun 2024, tanggal anu dijadwalkeun pikeun pembukaan resmina. kasino bakal tempat hiburan-layanan pinuh anu bakal ngarojong ékonomi lokal ngaliwatan rébuan jobs anyar dina konstruksi sarta operasi. karyawan anyar bakal mantuan ngajaga 500 kamar di hotél husus sarta nawiskeun jasa maranéhanana di tingkat luhur lanté kaulinan dedicated ka pamaén kasino jeung fans olahraga. Tempat bakal diitung 1.300 liang, 85 kaulinan tabel live, 24 kaulinan tabel éléktronika Dunya Series poker Kamarjeung Caesars Sportsbook. Aplikasi sportsbook ayeuna hirup sareng siap diunduh sareng didaptarkeun di nagara éta.

Resort masif ieu ogé bakal nawiskeun jasa spa, bakal boga kolam renang sorangan, sarta sajumlah upscale bar jeung réstoran rupa. Sémah néangan hiburan bintang lima ogé bakal nguntungkeun tina téater hiburan hirup kalawan 2.500 korsi jeung 40.000 suku pasagi kamar konvénsi.

Caesars Virginia pikeun narik Tamu Anyar & Kasatiaan Anggota Caesars ganjaran

The kasino anyar pikeun dikelola ku Caesars diperkirakeun mangrupa mikat sémah anyar jeung anggota program kasatiaan Caesars ganjaran hirup di wewengkon Danville jeung bagian séjén AS.

presiden Caesars Hiburan sarta lulugu perwira operasi Anthony Carano dikedalkeun kabagjaan parusahaan nu bisa ngawangun “a-kelas dunya Caesars Resort di Danville kalawan Wétan Cherokee India Band, pasangan berharga Caesars Hiburan” salila leuwih ti dua puluh. The Resort kasino anyar diperkirakeun mangrupa mawa layanan brand unmatched sarta unggulan Caesars ganjaran program kasatiaan perks, babarengan jeung “superstar bakat hiburan sarta kaunggulan kuliner” pikeun rahayat Virginia.

kapala EBCI Richard Sneed disebut usaha “kasempetan vital pikeun bangsa urang jeung urang” bari mentioning a partnership panjang tur suksés kalayan Caesars nu geus dimekarkeun salajengna jeung deal anyar.

Caesars ayeuna boga leuwih ti 50 resorts-kelas dunya kalayan fasilitas unik kalebet Eldorado, Istana Caesars, Warisan Perak, Harrah’s, atanapi Horseshoe. Sataun ka tukang, EBCI Holdings dibéré lampu héjo pikeun meuli Caesars Southern Indiana kasino .

#Caesars #EBCI #pikeun #ngawangun #650M #kasino #Virginia