Home » Main » BMM Testlabs Narima Lisensi pikeun Akréditasi Massachusetts

BMM Testlabs Narima Lisensi pikeun Akréditasi Massachusetts

Sumber Gambar: Shutterstock.com (Poto ku Jim Madigan)

BMM Testlabagénsi nguji terhormat di sektor tohan olahraga, geus narima lisénsi jeung idin pikeun ngalaksanakeun tés jeung ngaluarkeun sertifikasi di Massachusetts, nagara bagian jeung yurisdiksi séjén pikeun pausahaan di Amérika Serikat. The lisénsi panganyarna strengthens BMM Testlab‘ Reputasi sareng kamampuan nyayogikeun lisénsi akreditasi pikeun usaha anu nyumponan standar industri.

BMM Testlabs Ayeuna tiasa Sertifikasi Alat Tohan Olahraga di Massachusetts

Hasilna, BMM Testlabs bakal tiasa ngajamin alat tohan olahraga anu maju di Bay State. Ngomentaran kasempetan éta, CTO BMM Travis Foley nyarios yén perusahaan éta gumbira parantos disatujuan pikeun nawiskeun jasa ka pihak anu relevan sareng mumpuni di pasar Massachusetts sareng ngabantosan anu peryogi bimbingan.

ceuk Foley BMM Testlab miharep sangkan kaahlian na dipikawanoh di pasar sarta dibagikeun kalawan usaha pilari pikeun mastikeun yén alat maranéhanana meets standar diperlukeun. Anjeunna nambahan:

Urang ngahargaan partnership lumangsung kalawan Komisi kaulinan Massachusetts tur hoyong hatur staf maranéhanana pikeun gawé babarengan terus maranéhanana sarta kegigihan sapanjang proses ieu.

BMM CTO Travis Foley

BMM Testlab ayeuna dibuka pikeun sagala parusahaan wishing boga alat tohan olahraga na di Massachusetts reviewed na Certified nurutkeun standar industri pangluhurna. BMM Testlabs geus ngarasakeun kasuksésan hébat dina Amérika Serikat salaku salah sahiji nagara dimana pausahaan geus nempatkeun loba usaha pikeun jadi pilihan luhur pikeun operator landline pilari pikeun ngangkat bar dina alat maranéhanana.

Saméméhna, BMM Testlabs meunang idin pikeun ngalaksanakeun akreditasi sarua di Nebraska jeung Ohio sarta nembe dibuka BMM Inovasi Grupanu museurkeun kana pendidikan maya, inpormasi, téknologi sareng jasa cybersecurity.

#BMM #Testlabs #Narima #Lisensi #pikeun #Akréditasi #Massachusetts