Home » Main » Bloomberry Resorts Rékam Hasil Kuat Kuat 2, Satengah Kahiji 2022

Bloomberry Resorts Rékam Hasil Kuat Kuat 2, Satengah Kahiji 2022

Pangembang sareng operator Resort, Resort Bloomberryngarilis hasil finansial unaudited na pikeun genep bulan tilu bulan tamat dina 30 Juni 2022.

Bloomberry Resorts Ngarasakeun Satengah Mimiti Anu Kuat, Q2, 2022

Perusahaan ngalaporkeun satengah munggaran 2022 anu kuat kalayan pertumbuhan dua digit. Hasil ieu salajengna complemented ku pertumbuhan triple-angka dina sharing kaulinan kotor (GGR) pikeun kuartal kadua taun. Gemblengna, Bloomberry urang GGR gabungan pikeun satengah munggaran 2022 nyaéta PHP22.0 milyar ($396.5 juta), naék 76% dibandingkeun sareng PHP12.6 milyar ($227.1 juta) dilaporkeun pikeun période anu sami dina 2021.

Konsolidasi panghasilan net pikeun période ngahontal PHP17,2 milyar ($310 juta). Ieu nandaan 68% kanaékan sejen lamun dibandingkeun PHP10.3 milyar ($185.7 juta) dina panghasilan bersih konsolidasi dilaporkeun pikeun période sarua sataun saméméhna. Teu disangka, salila genep bulan mimiti taun ieu, EBITDA konsolidasi tumuwuh ku 174% jadi PHP6.7 milyar ($120,8 juta). Konsolidasi Bloomberry kauntungan bersih pikeun genep bulan mimiti taun ngahontal PHP2,5 milyar ($45,1 juta). Sabalikna, pikeun période anu sami taun ka tukang, perusahaan ngalaporkeun rugi bersih PHP1.9 milyar ($34.2 juta).

Kinerja kami dina kuartal kadua nunjukkeun pamulihan anu terus-terusan dina sadaya bagéan operasi kami di Filipina.

Enrique K. Razon Jr, CEO sarta lulugu pa Bloomberry Resorts

Pupuhu sareng CEO Bloomberry, Enrique K Razon Jr., outlined yén parusahaan geus katempo recovery kuat dina operasi na di Filipina. Anjeunna nambahan: “Paménta anu kuat ti pasar massal domestik nyaéta ngadorong earnings ngadeukeutan ka tingkat pra-pandémik sareng ngadorong kanaékan EBITDA sareng panghasilan bersih. Razon Jr. nunjukkeun yén Bloomberry ngarepkeun pamulihan langkung seueur upami henteuna larangan COVID anyar sareng ningkat perjalanan. Dina nutup, anjeunna ngungkabkeun yén operasi harta Solaire sareng nawiskeun jasa anu pangsaéna bakal janten fokus utama perusahaan.

Rincian salajengna anu disayogikeun ku Bloomberry ngagariskeun hasil kauangan pikeun kuartal kadua 2022. Pausahaan ngaku yén operasi Metro Manila pikeun kuartal kadua taun ieu “tetep di handap tingkat waspada panghandapna – Siaga Umum Karantina Umum (GCQ) Tingkat 1.”

Tanpa ragu, pangsaeutikna larangan anu aya hubunganana sareng COVID ngabantosan ningkatkeun operasi perusahaan sareng ngahasilkeun pendapatan total GGR PHP13,1 milyar ($236,1 juta) pikeun kuartal kadua. Upami dibandingkeun sareng Q2, 2021, nalika total GGR dihentikan dina PHP5.7 milyar ($102.8 juta), hasil ieu dicirikeun salaku 113% kanaékan kuat. Naon deui, Bloomberry nunjukkeun yén GGR pikeun Solaire ningkat 47% upami dibandingkeun kuartal kahiji taun ieu.

Dina Q2 taun ieu, panghasilan net konsolidasi ngahontal PHP10,0 milyar ($180,3 juta). Hasilna ieu nandaan deui pertumbuhan taun-taun anu kuat 112%. Nya kitu, EBITDA konsolidasi pikeun période ucul. Pikeun tilu bulan tungtung 30 Juni taun ieu, EBITDA konsolidasi ngahontal PHP3.9 milyar ($70,3 juta), naék 277% dibandingkeun sareng PHP1,0 milyar ($18 juta) dilaporkeun pikeun période anu sami taun ka tukang.

Kanaékan sanésna katingal dina panghasilan bersih gabungan pikeun operasi Bloomberry salami kuartal kadua. Numutkeun detil anu dikaluarkeun ku perusahaan, kauntungan bersih konsolidasi dina Q2 ngaronjat 164% kana PHP1.8 milyar ($32,5 juta) dibandingkeun taun ka tukang.

#Bloomberry #Resorts #Rékam #Hasil #Kuat #Kuat #Satengah #Kahiji