Home » Main » BETER Live Nambahkeun Sic Bo tumuwuh kasino portopolio

BETER Live Nambahkeun Sic Bo tumuwuh kasino portopolio

Sumber Gambar: BETER

Leuwih alus Langsungcabang pamekar husus tina iGaming sarta olahraga tohan spesialis sapuk, geus ngumumkeun kaulinan anyar pikeun portopolio na, Sic Bo. Kaulinan anyar ieu diulas salaku bagian tina kanaékan jumlah judul pausahaan di bagean Live Kasino. BETER nuturkeun tren anu kuat anu dirojong ku minat anu ningkat dina vertikal, anu nyababkeun perusahaan pikeun ngalegaan tapak sukuna di daérah Live Kasino.

Tambahan Anyar kana Portopolio Live BETER

Sic Bo ngingetkeun pamaén roulette, BETER Live dipedar dina siaran pers, jeung parusahaan ayeuna yakin yén judul na bisa nangtung jangkung luhureun versi séjén sadia kaluar aya. Versi Live tina BETER ngagaduhan seueur taruhan samping anu, perusahaan ngaharepkeun, bakal narik minat pamaén, sareng mere ilham dasar pamaén anu satia. Diréktur langsung hadé Anna Vikman commented:

Kami terus-terusan ngalegaan garis kaulinan Asia sareng nyandak produk kami ka tingkat salajengna. Sic Bo mangrupikeun kaulinan klasik sareng karesep seueur jalma di Asia. Ku alatan éta, éta sigana pilihan atra nalika urang digawé pikeun dilegakeun panongton urang di wewengkon ieu sarta nawarkeun konsumén urang hiji pangalaman lengkep anyar produk kasino live kualitas luhur.

Diréktur langsung hadé Anna Vikman mairan

Pamaén bakal boga kontrol salajengna leuwih muter maranéhanana ku ngagunakeun hiji panganteur pamaké intuitif nu matak ngamudahkeun pikeun ngalacak informasi ngeunaan unggal babak tohan. Sic Bo dilaksanakeun dina Studio Asian stylish mana BETER Live ngagunakeun kaayaan-of-nu-seni Live kasino solusi pikeun mastikeun yén sagalana blends di ogé, ti sudut kaméra pikeun continuity pangalaman, mun kualitas gambar.

BETER Live nyaéta ngaran anyar dina industri kasino sahenteuna sajauh studio hirup. Pausahaan ngumumkeun rencana pikeun ngaluncurkeun opat produk kahijina dina bulan Désémber. Ti saprak éta, bisnis parantos ningkat sareng perusahaan anu damel sareng Parimatch sareng anu sanésna. BETER ogé parantos ngalaksanakeun solusi olahraga sareng esports sareng pilihan anu sanés. Perusahaan ngumumkeun yén éta bakal sayogi di G2E Asia bulan ieu.

#BETER #Live #Nambahkeun #Sic #tumuwuh #kasino #portopolio