Home » Main » AS Monako Bakal Tumuwuh Ayana Jepang Jeung Kasino Rahasia Partnership

AS Monako Bakal Tumuwuh Ayana Jepang Jeung Kasino Rahasia Partnership

AS Monaco, salah sahiji klub maén bal ngarah di Perancis Ligue 1, geus ngumumkeun partnership na kalawan Rahasia Kasino. Operator disetél pikeun janten mitra kaulinan online resmi klub di Jepang sareng bakal ngabantosan tujuan Monako pikeun ngadeukeutan peminat maén bal di daérah éta.

Kampanye Digital Diluncurkeun Pikeun Ngagungkeun Partnership Anyar

Dina pernyataan resmina, Monaco nyatakeun yén klub sareng operator bakal ngaluncurkeun kampanye digital kalayan sababaraha eusi dampak anu luhur. Tujuan tina kampanye nyaéta pikeun ngahontal panongton Jepang sarta ngagungkeun partnership anyar.

Jean-Emmanuel de Witt, CEO Monako, commented on ngembangkeun éta. Anjeunna nyatakeun yén klub éta senang ngabagéakeun Kasino Rusiah salaku pasangan di Jepang. Anjeunna nambahan yén Monako ngalaman ngaronjat minat di wewengkon, lolobana alatan Signing anyar – Takumi Minamino.

Minamino nyaéta saurang pamaén maén bal Jepang anu ngagabung ka klub ti Liverpool FC. Saprak debutna, Minanimo geus nyieun leuwih ti 390 penampilan resmi sarta geus miboga loba prestasi, sababaraha diantarana ngawengku 5 judul liga berturut-turut di Austria jeung Red Bull Salzburg, kitu ogé hiji judul liga Inggris, hiji piala Piala FA jeung hiji piala Piala Liga Inggris. . , Anu dimeunangkeun nalika maén pikeun Liverpool.

Witt menyimpulkan ku nyebutkeun yén partnership anyar jeung Kasino Rahasia bakal nyadiakeun fans bal di Jepang “sababaraha unik, eusi ko-dijieun.”

CEO Rusiah kasino sarta pangadeg, Nadir Ounissi, ogé dibagikeun pikiran-Na dina partnership nu. Anjeunna nyatakeun saprak Rahasia Kasino diluncurkeun di 2018, éta parantos gancang pisan di Jepang.

Anjeunna oge nambahan yén tumuwuhna gancang diwenangkeun kasino di earn sababaraha panghargaan jeung dibere kanyataan yén operator geus digarap kalawan mitra séjén dina industri maén bal, gawé bareng Monako éta hiji hambalan logis.

Ounissi menyimpulkan ku muji klub jeung nyebutkeun yen aranjeunna gaduh “penonton digital kuat” leuwih 22 juta fans na yén ku ayana Minanimo di klub, kasino Rahasia bakal boga kasempetan gede pikeun terus mekar diantara masarakat Jepang.

The partnership antara Monako jeung kasino Rahasia bakal lepas pikeun 2 musim.

Monako teu muhrim pikeun gawé bareng operator dina industri judi

Sanajan partnership kaulinan online Jepang mangrupakeun munggaran di wewengkon Monako, klub teu muhrim kana partnerships patali judi. Deui dina Méi, klub ngalegaan kerjasama sareng VBET dugi ka 2025.

Kadua pihak parantos damel babarengan ti saprak 2020 sareng salaku pasangan tohan olahraga resmi Monaco, VBET hoyong nguatkeun jabatanna salaku operator tohan utama di dunya sareng ngembangkeun ayana di pasar Perancis.

Salian damel sareng Monako, VBET ogé aya hubunganana sareng Youri Djorkaeff, legenda Monako. Djorkaeff mangrupakeun salah sahiji duta operator tohan.

#Monako #Bakal #Tumuwuh #Ayana #Jepang #Jeung #Kasino #Rahasia #Partnership