Home » Main » Amusnet Ngalegaan Ayana Kandungan Italia sareng Lottomatica

Amusnet Ngalegaan Ayana Kandungan Italia sareng Lottomatica

Sumber Gambar: Depositphotos.com (Poto ku AnnaNepaBO)

Amusnet Interaktif geus ngumumkeun deal eusi anyar kalawan Lottomatica nu bakal ngidinan urut rék dilegakeun ayana di pasar Italia. Panyadia, anu parantos nawiskeun portopolio produkna ka alungan emas jeung Tohan Bandérabakal tiasa nambihan langkung seueur operator ngarah kana daptarna sareng ngajantenkeun eusina dikenal ku pamiarsa anu langkung lega.

Sababaraha kaulinan parantos diluncurkeun sareng Lottomatica, kalebet Shining Crown, Extra Stars, 20 Super Hot, Dice & Royal, sareng Rahasia Royal pikeun sababaraha ngaran. Polina Nedyalkova, manajer pangembangan bisnis Amusnet Interactive pikeun Italia, ngabagéakeun kasempetan pikeun ningali partnership Goldbet ayeuna dilegakeun sareng pamaén lokal anu sanés.

“Ngaliwatan perjangjian ieu, urang bakal neruskeun nyadiakeun sarta nyadiakeun kualitas liang pikeun pamaén Italia,” ceuk Nedyalkova. Lottomatica Betting & Diréktur Ngatur Digital Alessandro Fiumara ngabagéakeun deal dina urat anu sami sareng nyarios:

Hatur nuhun kana perjanjian sareng Amusnet, kami bakal nguatkeun portopolio kaulinan pikeun pasar online Italia. Lottomatica ngandelkeun inovasi, digital sareng téknologi pikeun mastikeun tawaran anu lengkep, senang sareng aman pikeun para nasabah.

Tohan menata diréktur Lottomatica & digital Alessandro Fiumara

Sateuacan partnership ieu, parusahaan dijieun portopolio eusi na sadia pikeun Betflag sakumaha disebutkeun saméméhna. Dina waktu partnership nu, manajer kasino Betflag Dario Rusconi ogé tampi ditambah eusi Amusnet sarta ngomong yén nambahkeun leuwih produk hiburan pasti hal Betflag museurkeun.

#Amusnet #Ngalegaan #Ayana #Kandungan #Italia #sareng #Lottomatica