Home » Main » 7777 Kaulinan pikeun ngadukung portopolio IGaming Inbet di Bulgaria

7777 Kaulinan pikeun ngadukung portopolio IGaming Inbet di Bulgaria

Sumber gambar: 7777 kaulinan

panyadia kaulinan B2B 7777 Kaulinan partnered kalawan inbet tur ayeuna bakal sacara resmi mantuan operator spearhead proposisi na di pasar iGaming Bulgaria ngembang pesat. Inbet, nu nembe nampi idin pikeun beroperasi dina pasar judi online nagara urang, bakal tiasa ngalakukeun kitu bari nyadiakeun rupa-rupa pangalaman, kaasup kaulinan kasino Palasik, olahraga maya jeung acara olahraga live.

7777 Kaulinan Nyangking Portopolio Kaulinan anu Kuat sareng Pangalaman

7777 Kaulinan bakal maénkeun peran anu penting dina ngabantosan ngawangun sareng ngawangun nami merek Inbet di pasar. Ieu bakal dihontal ngaliwatan portopolio lega eusi jeung produk iGaming 7777, kayaning liang , kaulinan méja, iLottery, jackpots jeung kartu scratch, kaulinan win instan, kaulinan dumasar lotre, sarta leuwih.

Produk 7777 ogé gaduh sistem promosi gamified sareng kaahlian produksi TV sareng ngarékam di sababaraha pasar di sakumna dunya. 7777 kaulinan CCO Elena Shaterova ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé raket jeung Inbet tur mantuan pausahaan manggihan hiji foothold kuat di pasar iGaming Bulgaria. Cenah dasi-up éta jandela kasempetan pikeun usaha jeung pamaén sapuk. Shaterova ditambahkeun:

Ayeuna, maranéhna bakal boga pilihan pikeun maénkeun leuwih 50 kaulinan kasino thrilling ti 7777 kaulinan dijieun kalawan kesel dina pikiran. Kami resep pisan ngabagéakeun operator online sanés anu dilisensikeun di Bulgaria sareng damel sareng tim profésional Inbet.

7777 kaulinan CCO Elena Shaterova

Inbet Siap Nyerang Imah sareng Pamaén Lokal

Kepala pasar Inbet Tatyana Zhelyazkova duanana senang jeung kolaborasi ieu. Anjeunna ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé bareng 7777 Kaulinan sarta muji eusi kasino inovatif sarta ngalakonan parusahaan.

Zhelyazkova nilik partnership ieu kasempetan pikeun ngajalankeun Dursasana customer salajengna jeung ngawangun hubungan deeper jeung komunitas lokal pamaén. 7777 Kaulinan parantos janten platform utama dina iGaming salami 20 taun ka pengker kalayan ambisi perusahaan dina pamandangan internasional ningkat sacara signifikan dina 12 bulan ka pengker.

#Kaulinan #pikeun #ngadukung #portopolio #IGaming #Inbet #Bulgaria