Home » Main » 3 Kaulinan Oaks Eusi Airing kalawan Favbet di Éropa

3 Kaulinan Oaks Eusi Airing kalawan Favbet di Éropa

3 Oaks Gaming, eusi sareng pamekar portopolio iGaming, parantos ngaluncurkeun eusi sareng portopolio produkna sareng Favbet, ngalegaan jangkauan perusahaan di pasar Éropa. Favbet ayeuna aktip dina sababaraha pasar Éropa diatur, kaasup Romania jeung Ukraina, sarta bakal ngagunakeun 3 Oaks kaulinan eusi pikeun nyata ningkatkeun proposisi eusi na nyadiakeun pamaén kalawan judul inovatif aranjeunna tiasa ngajajah sorangan.

3 Oaks Gaming Terus Ngalegaan Jangkauan sareng Kaulinan

Khususna, perusahaan parantos ngembangkeun sababaraha karesep sadaya waktos sapertos Aztec Fire, Eggs of Gold, sareng Lotus Charm diantarana. Bakal aya aliran biasa kaulinan anyar, ceuk 3 Oaks kaulinan dina siaran pers, mastikeun yén aya leuwih judul dina pipa waktos ieu. Pamaén kabetot dina Ngalanglang kaayaan-of-nu-seni judul iGaming bakal boga kasempetan pikeun ngalakukeun hal eta.

3 Oaks boga daya tarik kuat kalawan operator individu jeung aggregators, jeung parusahaan ogé bakal nyadiakeun aksés Favbet kana sababaraha pilihan tambahan, kayaning jaringan turnamén jeung alat promosi anu bakal ngakibatkeun Dursasana hadé jeung konsumén aya na poténsial.

Ngomentaran ngeunaan peluncuran éta, diréktur 3 Oaks Gaming Sebastian Damian nyarios yén Favbet mangrupikeun warta anu saé pikeun perusahaan, anu ngamungkinkeun para pamekar kontén ngahontal langkung seueur jalma. Anjeunna nambahan:

Moméntum panganyarna kami geus ngarasakeun teu némbongkeun tanda slowing handap, kalawan sababaraha operator sakuliah Éropah jeung sakuliah dunya ngaidentipikasi eusi urang salaku hiji cara éféktif pikeun ngaronjatkeun kurban kasino digital maranéhna.

3 Oaks kaulinan menata diréktur Sebastian Damian

Langkung Kasempetan Komérsial Dipikabutuh

Damian nuluykeun pikeun nambahkeun yén parusahaan masih pilari poéna komérsial leuwih anu bakal nulungan 3 Oaks kaulinan ngawangun tapak suku badag tur jangkauan. Kapala Perwira Pangwangunan Usaha Favbet Serhey Dzekunov ogé ngoméntaran ngeunaan kerjasama:

Kami pisan impressed kalawan kualitas eusi disadiakeun ku 3 Oaks Kaulinan sarta yakin yén éta complements strategi sakabéh urang dina ngawangun portal kasino online kami.

Kapala Patugas Pangwangunan Usaha Favbet Serhey Dzekunov

Anjeunna nambahan yén parusahaan bersyukur 3 Oaks kaulinan pikeun kasempetan rék dilegakeun eusina kalawan judul unik cocog pikeun pamaén.

#Kaulinan #Oaks #Eusi #Airing #kalawan #Favbet #Éropa